Англійська мова та її важливість на сьогоднішній день.

Саме таку тему для обговорення запропонувала викладачам англійської мови та учням старших класів м. Татарбунари голова громадської організації «Просвіта» Руденко Л.В. в читальному залі центральної районної бібліотеки 26 лютого.

/Files/images/anglmova/IMG_3251.jpg

На сьогоднішній день тема є дуже актуальною зважаючи на те, що 2016 рік оголошений Роком англійської мови в Україні, згідно Указу Президента України Петра Порошенка. В чому ж проблема вивчення англійської мови в нашому місті? Так як на зустрічі були і викладачі, і батьки, то не дивно, що відбулася дискусія.

Після дискусії присутні погодились з тим, що вивчення мови потребує багато зусиль, часу та сильної мотивації. Викладачі говорили про складність змісту підручників, які написані «газетною мовою для Британії», що перешкоджає вивченню літературної англійської мови. Батьки висловлювали свою стурбованість з приводу того, що повноцінне навчання іноземної мови можливе лише в невеликих групах (клас ділиться на групи, якщо в класі 28 учнів, коли 27 - клас вже не підлягає поділу).

/Files/images/anglmova/IMG_3259.jpg /Files/images/anglmova/IMG_3245.jpg

Після обговорення прийшли до висновку, що треба поліпшити матеріальну базу в школах, придбати комп’ютери, інтерактивні дошки та інше, це дасть можливість вчителям та учням вивчати англійську мову в сучасних умовах.

Усі присутні на зустрічі мали змогу ознайомитись з книжковою виставкою «Чудовий світ англійської мови», де були представлені словники та підручники з англійської мови.

Знання англійської мови в нинішній час відіграє дуже важливу роль. Людина, яка прагне побудувати гарну кар’єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкривати нові життєві перспективи, урізноманітнити своє життя, зробити його більш цікавим, буде вчити мову.

2016 р.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.